عضو محترم هیئت علمی دانشگاه

به استحضار می رساند فراخوان طرح هاي نوآورانه آموزشي در سامانه پژوهشي مركز ملي تحقيقات راهبردي آموزش پزشكي از تاريخ 01/بهمن/1399 لغايت 30/بهمن/1399 فعال مي باشد.

پژوهشگران ارجمند در صورت تمايل به استفاده از گرنتهاي در نظر گرفته شده، می توانند طرح هاي نوآورانه خود را حداكثر تا تاريخ 22/دی/1399 به مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه به آدرس پست الكترونيكي این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ارسال فرمايند تا در صورت تاييد در اين مركز، عناوين مربوطه، به اطلاع مركز مطالعات وزارت بهداشت ارسال شود و سپس از اول بهمن ماه پژوهشگران می توانند مشخصات طرح های خود را در سامانه مربوطه در مركز نصر ثبت نمایند.

توضيح اينكه مجريان طرح ها در هنگام ثبت پروپوزال خود، علاوه بر تاييديه داوري طرح مربوطه، بایستی تصوير نامه (نامه تایید EDC) را نيز در سامانه پژوهشي نصر بارگذاري نمایند.