فراخوان مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

فراخوان طرح هاي نوآورانه آموزشي و فراخوان حمایت از طرح های پژوهش در آموزش در راستای نیل به مرجعیت علمی در سال 1400 در سامانه پژوهشي مركز ملي تحقيقات راهبردي آموزش پزشكي از تاريخ 01/تیر/1400 لغايت 31/تیر/1400 فعال مي باشد.

فراخوان طرح هاي نوآورانه آموزشي(فراخوان سوم)

پژوهشگران ارجمند در صورت تمايل به استفاده از گرنتهاي در نظر گرفته شده، می توانند طرح هاي نوآورانه خود را حداكثر تا تاريخ 24/تیر/1400 به مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه به آدرس پست الكترونيكي این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  و با عنوان ایمیل "طرح های نوآورانه" ارسال فرمايند تا در صورت تاييد در اين مركز، عناوين مربوطه، به مركز مطالعات وزارت بهداشت ارسال شود. سپس پژوهشگران تا تاریخ 31 تیرماه 1400 فرصت خواهند داشت تا پروپوزال خود را در قالب درخواستی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی(دریافت پروپوزال طرح نوآورانه) در سامانه نصر بارگذاری نماید.

لازم به ذکر است که مجريان محترم در هنگام ثبت پروپوزال، بایستی تصوير نامه تاییدیه EDC را نيز در سامانه پژوهشی نصر بارگذاري نمایند.

فراخوان طرح های پژوهش در آموزش در راستای نیل به مرجعیت علمی(فراخوان اول)

پژوهشگران ارجمند در صورت تمايل به استفاده از گرنتهاي در نظر گرفته شده، می توانند طرح هاي پژوهشی مرتبط با حوزه های تمایز رسالت (جدول ذیل) خود را حداكثر تا تاريخ 24/تیر/1400 به مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه به آدرس پست الكترونيكي این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و با عنوان ایمیل "فراخوان طرح های مرجعیت علمی"  ارسال فرمايند تا در صورت تاييد در اين مركز، عناوين مربوطه، به مركز مطالعات وزارت بهداشت ارسال شود. سپس پژوهشگران تا تاریخ 31 تیرماه 1400 فرصت خواهند داشت تا پروپوزال خود را در قالب درخواستی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی (دریافت پروپوزال مرجعیت علمی) در سامانه نصر بارگذاری نماید.

لازم به ذکر است این فراخوان آخرین فرصت استفاده از گرنت حمایت از تمایز رسالت دانشگاه ها در سال ۱۴۰۰ خواهد بود.

رشته

رشته